MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Strażacy z Drzewiec mistrzami Polski OSP w piłce nożnej

Strażacy z Drzewiec mistrzami Polski OSP w piłce nożnej

Zduńskowolski Teatr Fundamentum & Face To Face na ogólnopolskim festiwalu w Chodzieży

Zduńskowolski Teatr Fundamentum & Face To Face na ogólnopolskim festiwalu w Chodzieży

Polecamy

Nowe obowiązkowe wyposażenie samochodu. To musi mieć każde auto

Nowe obowiązkowe wyposażenie samochodu. To musi mieć każde auto

Jest ostrzeżenie pierwszego stopnia dla całej Wielkopolski. Może być groźnie!

Jest ostrzeżenie pierwszego stopnia dla całej Wielkopolski. Może być groźnie!

Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków

HIT DNIA
Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków