MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni rozgrzej małą ilość oleju. Podsmaż kurczaka przez...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 3

Na patelni rozgrzej małą ilość oleju. Podsmaż kurczaka przez kilka minut, aż będzie niemal gotowy.

Zobacz również

Wsparcie Sejmiku Województwa Mazowieckiego dla OSP z powiatu radomskiego

Wsparcie Sejmiku Województwa Mazowieckiego dla OSP z powiatu radomskiego

Droga powiatowa w Słomce koło Bochni zamknięta z powodu jej przebudowy

Droga powiatowa w Słomce koło Bochni zamknięta z powodu jej przebudowy

Polecamy

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora